logo_home_2
logoLib
română english

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

.

HomeEvenimenteA început perioada de înscrieri pentru Bursele Guvernului Francez

IANUARIE 09

A început perioada de înscrieri pentru Bursele Guvernului Francez

Burse de 770€ și de 1060€ pentru masteranzi și doctoranzi oferite de Guvernul Francez


Ambasada Franţei oferă studenţilor români care doresc să urmeze o specializare în Franţa, în anul universitar 2013-2014 mai multe tipuri de burse:1) Burse de Master 2: se adresează studenţilor înscrişi la master sau care au terminat primul an de Master în România şi care doresc să urmeze anul al II-lea de Master în Franţa. Prin intermediul programului Burse de Master 2 se oferă studenților o  alocaţie lunară de 770 € timp de 10 luni.

 

Citiți mai multe despre avantajele Burselor Master 2, condițiile de eligibilitate, formalitățile ce trebuie urmate pentru a candida și procedurile de selecție

 

Descărcați formularul de candidatură pentru Bursele Master 2


 

2) Bursele de Doctorat în cotutelă: pentru studenţii care urmează sau care au terminat cinci ani de studii în România, sau care sunt, în prezent, în primul an de Doctorat în cotutelă în Franţa. Prin intermediul acestui program se oferă studenților 1060 € timp de 12 luni, repartizați pe durata a trei ani în care se va realiza teza de doctorat.

 

Citiți mai multe despre avantajele Burselor de Doctorat în Cotutelă, condițiile de eligibilitate, formalitățile ce trebuie urmate pentru a candida și procedurile de selecție

 

Descărcați formularul de candidatură pentru Bursele de Doctorat în cotutelă3) Bursele Copernic: ingineri, economişti sau jurişti care doresc să efectueze o formare de un an în management, în cadrul Programului Copernic.

 

Descărcați procedura de recrutare

 

Deadline-ul pentru înscrieri este 1 martie 2013.

 

Pentru informații suplimentare accesați următorul link:
http://www.institutfrancais-roumanie.com/institutfrancais-roumanie.com/opac?id_profil=126

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Newsletter

Informează-te in permanență si află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Abonează-te la newsletter!