logo_home_2
logoLib
română english

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

.

HomeEvenimenteCapgemini recrutează Customer Service Advisor

MARTIE 27

Capgemini recrutează Customer Service Advisor

Capgemini pune la dispoziție oportunități de dezvoltare în cadrul companiei pe poziția de Customer Service Advisor.

 

Postul presupune cunoasterea a unor noțiuni minime de IT  (resetare/schimbare de parole, configurarea unui cont de e-mail, configurarea unei imprimante) și cunoașterea la nivel conversațional a unei limbi străine:

 

- Engleză;

- Franceză & Engleză;

- Spaniolă & Engleză;

- Germană & Engleză;

- Portugheză & Engleză;

- Italiană & Engleză.

 

Compania oferă un program flexibil, pachete salariale si medicale avantajoase, dar și posibilitatea de a crește profesional.

 

Profilul recrutat este de tip entry level oferind angajaților oportunităti de promovare și crestere profesională/personală dinamice. Unul dintre motto-urile companiei  care susține această cultură organizațională este: „Promote first, hire second”.

 

Postul se adresează tuturor studenților, indiferent de specializare, chiar și celor care se află in cautarea primului loc de muncă. Pentru a putea deveni top performers, compania asigură gratuit traininguri inițiale.

 

Pentru a aplica, trimite CV-ul personal la recruitment.iasi.ro@capgemini.com. Mai multe detalii puteți afla accesând pagina oficială de Facebook a companiei Capgemini.


Newsletter

Informează-te in permanență si află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Abonează-te la newsletter!