logo-tuiasi

Universitatea Tehnică
"Gheorghe Asachi" din Iaşi

Română English
.

HomeEvenimenteOare cum arată studenția prin obiectivul aparatului de fotografiat?

OCTOMBRIE 17

Oare cum arată studenția prin obiectivul aparatului de fotografiat?

Câștigătorii concursului foto #TUIASI 2017, pe secțiuni:

 

La școală

I. Denis Hălănduț – Rectorat - 346

II. Ancuța Maria Negru – Momente creative în chimie - 305

III. Paula Luca – Hard work and dedication - 75

 

Viața în campus

I. Daniel Panicu – Slackline - 60

II. BEST Iași - Nume de cod - 12

III. BEST Iași - Planificand o excursie - 10

 

Învăț și practic

I. Denis Hălănduț – Broken - 76

II. Alin Olariu – Workshop la infinit - 32

III. BEST Iași - Time for feedback - 7

 

Experiențe Internaționale

I. Cosmin Epure – Apus cu bucurie - 91

II. Alin Olariu - Apus - 42

III. BEST Iași - Regional Meeting - 14

 

Concursuri, tabere și Zilele Porților Deschise

I. Cornel Cristea – Cauciucuri încinse - 152

II. BEST Iași – Spiritul Job Shop - 13

III. BEST Iași - Alaturi de concurenti - 9

 

Studenții, văzuți prin ochii profesorilor

I. Tudor Stanciu – Studenții Erasmus, văzuți prin ochii profesorilor - 151

II. Tudor Stanciu – Studenții DPPD, văzuți prin ochii profesorilor - 142

III. Dan Covatariu – topo-ciclop - 52

 

Spiritul TUIASI

I. Denis Hălănduț – Lights on - 153

II. Alin Olariu - Pasiunea acaparandu-i viata - 42

III. Ana Alexoaie-Conache – Alas Scientiae - 35

 

Departajarea finală s-a făcut la sfârșitul zilei de joi, 9 noiembrie, în funcție de numărul de like-uri pe care le avea fiecare dintre fotografii la ora 24.00. Vernisajul va avea loc marți, 14 noiembrie 2017, la ora 14.00, la Iulius Mall. Felicitări tuturor!

 

 

Te invităm, drag student sau profesor #TUIASI, să transpui în fotografii frânturi din studenție, să îți deschizi sufletul și să arăți tuturor stările și emoțiile pe care le trăiești!

 

Postează pe Facebook, în perioada 17 octombrie - 2 noiembrie 2017 (ora 24.00), fotografii făcute de tine care să reflecte viața de student, așa cum o trăiești tu, cu hashtag-ul #TUIASI, verifică să fie publice și trimite-ni-le și nouă la adresa sarbatorim@tuiasi.ro, iar cele mai reușite fotografii vor fi premiate în bani și expuse în cadrul vernisajului din 14 noiembrie 2017, la ora 14.00, la Iulius Mall.

 

Tradiționalul concurs de fotografii din cadrul Zilelor Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași premiază cele mai bune fotografii, din cele șapte categorii, cu câte trei premii:

 

Premiul I – 250 de lei;

• Premiul al II-lea – 150 de lei;

• Premiul al III-lea – 100 de lei.

 

Categoriile sunt următoarele:

 

La școală – Vrem să vedem școala cum o vezi tu. Trimite-ne fotografiile la care crezi că o să te uiți peste ani, când îți vei aminti cu nostalgie de perioada facultății.

 

Viața în campus – Nimeni nu știe campusul mai bine ca tine, studentul. Decupează o bucățică din el cu ajutorul aparatului foto sau al telefonului și arată-ne și nouă ce îndrăgești tu cel mai mult la „Tudor”.

 

Experiențe internaționale – Ai fost student Erasmus sau ai colegi veniți de peste hotare să studieze în Iași? Cu siguranță aveți momente amuzante și frumoase de împărtășit. Vrem să le vedem și noi!

 

Concursuri, tabere și Zilele Porților Deschise – Ai participat la concursuri studențești, la zile ale porților deschise sau ai amintiri din tabere cu colegii și prietenii? Ce moment mai bun decât Zilele Universității pentru a răsfoi albumele cu fotografii?

 

Învăț și practic – Sigur ai amintiri din stagiile de practică pe care le-ai făcut la sfârșit de an sau din internshipurile de orice fel la care ai participat. Mai mult, poți să ne arăți la această categorie cum pui în aplicare ce ai învățat la facultate. Nu ezita și înscrie-te cu fotografiile tale în concurs!

 

Studenții, văzuți prin ochii profesorilor – Dragi Profesori, arătați-ne ce vă face să vă îndrăgiți profesia de dascăl la TUIASI. Aveți vreun moment alături de studenți pe care vreți să-l împărtășiți? Suntem siguri că aveți fotografii care să „radiografieze” studenția de azi.

 

Spiritul TUIAȘI – Orice te duce pe tine cu gândul la viața de student la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. Dă-ți frâu liber imaginației! De asemenea, și la această categorie invităm cadrele didactice să se înscrie cu fotografiile lor.

 


Regulile concursului:

 

1. Dă like pe Facebook la pagina Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași;

 

2. Postează fotografia sau fotografiile tale pe pagina ta de Facebook, cu hashtag-ul #TUIASI (important: postarea trebuie să fie publică, nu vizibilă doar pentru prieteni);

 

3. Trimite-ne un mail la sarbatorim@tuiasi.ro cu fotografiile (minim 8 megapixeli), categoria la care vrei să le înscrii, titlul fotografiilor și link-ul de Facebook unde le-ai postat. Nu uita să incluzi în mail și numele, prenumele, facultatea (și anul, pentru studenți);

 

4. Noi vom alege vineri, 3 noiembrie, cele mai bune trei fotografii de la fiecare categorie, iar departajarea finală se va face în funcție de numărul de like-uri pe care acestea le-au adunat până la sfârșitul zilei de joi, 9 noiembrie. Vineri, 10 noiembrie, anunțăm câștigătorii.

 

Prin înscrierea la concurs, participanții își asumă că fotografiile trimise le aparțin și sunt de acord cu folosirea ulterioară a acestora în materialele de prezentare ale TUIASI.

 

afis concurs foto 2017.jpg


Newsletter

Află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.