logo_home_2
logoLib
română english

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

.

HomeEvenimenteTUIASI organizează prima conferință a Școlilor Doctorale din Universitate

MAI 23

TUIASI organizează prima conferință a Școlilor Doctorale din Universitate

Prima conferință a Școlilor Doctorale de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași va avea loc în perioada 29-30 mai 2017.

 

Conferința se dorește a fi un cadru în care studenții doctoranzi să își prezinte rezultatele recente din cercetare și care să favorizeze schimbul de idei, colaborarea și interdisciplinaritatea. Manifestarea se va desfășura pe parcursul a două zile, 29 și 30 mai. Deschiderea va avea loc în Aula „Gheorghe Asachi” a  Universității Tehnice, Corp A și va fi urmată de prezentarea a șapte lucrări în plen. Lucrările conferinței vor continua în Corpul T în partea a doua a primei zile și în ziua următoare cu prezentarea pe secțiuni a celor 83 de lucrări elaborate de doctoranzi sub îndrumarea coordonatorului de doctorat.

 

Programul integral al conferinței poate fi găsit la următorul link.

 

Discuțiile din secțiuni vor permite autorilor să-și îmbunătățească lucrările urmând să le trimită spre publicare în reviste, între care și Buletinul Institutului Politehnic.

 

„Organizarea conferinței a fost sprijinită de un număr mare de persoane începând cu conducerea Universității Tehnice, membrii Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat și nu în ultimul rând conducători de doctorat, studenți doctoranzi și personal din administrație - tuturor le adresez cele mai calde mulțumiri. Îmi exprim convingerea că manifestarea va fi un început de bun augur și va fi continuată în anii care vor veni”, a declarat prof. univ. dr. ing. Liviu Goraș, directorul Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat. 


Newsletter

Informează-te in permanență si află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Abonează-te la newsletter!