logo_home_2
logoLib
română english

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

.

HomeEvenimenteCursuri tip Specializare pentru Competențe cheie comune mai multor ocupații.…

SEPTEMBRIE 24

Cursuri tip Specializare pentru Competențe cheie comune mai multor ocupații. Comunicare în limba engleză

Prorectoratul Relații Internaționale anunță derularea seriei a III-a a cursurilor de comunicare în limba engleză, tip Specializare – „Competențe cheie, comune mai multor ocupații – comunicare în limba engleză” (EMIT - English as Medium of Instruction for Technical Higher Education), adresate personalului didactic și de cercetare din cadrul TUIASI.

 

Programul de formare profesională este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesională din județul Iași. La finalul cursurilor, după susținerea și promovarea examenului, vor fi eliberate certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale.

 

Persoanele interesate de înscrierea la cursul tip Specializare pentru Competențe cheie, comune mai multor ocupații – comunicare în limba engleză, adresat cadrelor didactice și de cercetare, vor completa chestionarul de selecție și modelul de cerere de înscriere la curs.

 

Dosarul de înscriere și selecție pentru participarea la curs va conține:

 

  cerere de înscriere (original);

  actul de identitate (copie și original);

  certificatul de naștere (copie și original);

  certificatul de căsătorie (dacă este cazul, copie și original);

  diploma instituției de învățământ superior absolvite (copie și original);

  chestionar de selecție completat (original);

  adeverință de salariat al TUIASI (urmând a fi obținută ulterior selecției)

 

Depunerea dosarelor de înscriere cu număr de înregistrare se va realiza în perioada 25 septembrie (orele 11-15) – 6 octombrie 2017 (până în ora 12). Selecția se va realiza prin analiza dosarului de înscriere, în perioada 9 – 13 octombrie 2017, rezultatele selecției urmând a fi anunțate până la data de 18 octombrie 2017.

 

Cursul, cu o durată de 40 de ore, este programat a avea loc în perioada  3 – 25 noiembrie 2017, în sala E312, de la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, după următorul program: în zilele de vineri (16.00 - 20.00) și sâmbătă (9.00 – 15.00), cu examen programat în data de 8 decembrie 2017, ora 16, în aceeași sală.

 

Cursurile se vor desfășura cu un număr de maxim 14 cursanți.

 

Participarea la cursuri este GRATUITĂ!

 

Pentru orice alte detalii, nu ezitați să ne contactați la Prorectoratul Relații Internaționale, tel. 0232 278 680, int. 1367, sau 0232 278 628, e-mail: international@tuiasi.ro


Newsletter

Informează-te in permanență si află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Abonează-te la newsletter!