logo_home_2
logoLib
română english

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

.

HomeEvenimenteFacultatea de Electronică organizează în perioada 13-14 iulie a XIII-a ediție…

IULIE 12

Facultatea de Electronică organizează în perioada 13-14 iulie a XIII-a ediție a manifestării științifice ISSCS 2017

foto conferinta.jpg

 

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) organizează în perioada 13 - 14 iulie o importantă manifestare științifică. La International Symposium on Signals, Circuits and Systems 2017 (ISSCS) vor participa profesori și cercetători de la importante universități și institute de cercetare din mai multe țări, lucrările care vor fi prezentate la Iași fiind realizate pe șase teme - Linear and Nonlinear Circuits & Systems, Analog and Digital Signal Processing, Circuits and Systems for Communications, Image and Video Processing, Power Electronic Circuits și VLSI Circuits & Systems.

 

Manifestarea științifică a ajuns la cea de-a 13-a ediție. „ISSCS 2017 își dorește să aducă laolaltă oameni de știință și cercetători din zona academică dar și din industrie pentru a prezenta câteva dintre cele mai noi idei și rezultate obținute de către aceștia”, au precizat organizatorii.

 

Speakerii au ajuns în Iași în cursul zilei de miercuri, 12 iulie, urmând ca în aceeași zi să se organizeze și un cocktail de la ora 19.00 într-o sală a Bibliotecii TUIASI. Cele mai importante conferințe din cadrul evenimentului vor fi cele plenare, distribuite în ambele zile. Astfel, joi, 13 iulie, profesorul Mau-Chung Frank Chang de la Nationa Chiao Tung University va vorbi despre „Terahertz Systems-on-Chip Based on Nanotechnologies”, de la ora 09.50, iar Bob Adams, de la compania americană Analog Devices, va vorbi de la ora 10.30 despre „Mixed-signal design in the era of Cheap Algorithms; What will an A/D converter look like in the year 2025”. Vineri, 14 iulie, de la ora 09.30, profesorul Anil K. Jain de la Michigan State University din SUA va vorbi despre „Face search at scale”, în timp ce profesorul Alex Chichung KOT, de la Nanyang Technological University, va ține o conferință pe tema „Is seeing believing?”.

 

Programul întreg al conferinței poate fi regăsit la următorul link.


Newsletter

Informează-te in permanență si află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Abonează-te la newsletter!