logo-tuiasi

Universitatea Tehnică
"Gheorghe Asachi" din Iaşi

Română English
.

HomeEvenimenteExpo&Burn; - mașini tunate, demonstrații de drifturi și mii de oameni…

OCTOMBRIE 06

Expo&Burn; - mașini tunate, demonstrații de drifturi și mii de oameni pe pista Aeroportului din Iași

expo1.jpg

 

Liga Studenților de la Facultatea de Mecanică a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași organizează începând de sâmbătă, 6 octombrie 2018, cea de-a X-a ediție a Expo&Burn, în parteneriat cu Aeroportul Iași, evenimentul având loc pe pista secundară a aerogării, fiind programate manifestări în zilele de 6 și 7 octombrie.

 

Menit ca un eveniment pentru cei cărora le place viteza și adrenalina, Expo&Burn este organizat de zece ani de Liga Studenților de la Mecanică, iar anul trecut s-a organizat, pentru prima oară, la Aeroport, pe vechea pistă, unde au participat 15.000 de oameni din toate colțurile țării, zeci de pasionați de tunning și piloți de drift.

 

expo2.jpg

 

„Anul acesta, pretențiile cresc, așadar promitem să batem orice record al evenimentului nostru. Pe pista de la Iași vor face demonstrații și piloți profesioniști din Campionatul Național de Drift. De asemenea, cei care dețin adevărate comori pe patru roți pot participa la proba de expoziție, unde vor avea ocazia să își pună în valoare munca. Mulțumim, pe această cale, Aeroportului Iași, pentru deschidere și susținere”, au declarat organizatorii Expo&Burn.

 

Evenimentul conține două categorii, cea de Drift, unde vor avea loc demonstrații de tehnici de conducere oferite de zece piloți profesioniști din Campionatul Național de Drift și cea de Expo, unde vor fi prezentat mașinile modificate ale proprietarilor ce s-au înscris în prealabil.

 

„Am transmis din timp comunicări către toate instituțiile colaboratoare și am luat toate măsurile necesare pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Suntem încântați să putem sprijini un eveniment de acest gen, pentru că este esențial să încurajăm tinerii care fac din propriile pasiuni proiecte importante pentru comunitatea noastră și care, în același timp, transmit un mesaj celor pasionați de motoare”, a precizat Cătălin Bulgariu, director general al Aeroportului Internațional Iași.

 

PROGRAM EXPO&BURN 2018

 

SÂMBĂTĂ, 6 octombrie 2018

12:00 – 14:00 – Demonstrații de drift
14:00 – 15:30 – Surprize ale partenerilor
15:30 – 18:00 – Demonstrații de drift + momente ale sponsorilor/partenerilor

 

DUMINICĂ, 7 octombrie 2018

12:00 – 14:00 – Demonstrații de drift
14:00 – 15:30 – Prezentarea mașinilor de la proba de expoziție
15:30 – 18:00 – Demonstrații de drift + momente ale sponsorilor/partenerilor

 

Expo&Burn va începe la ora 12:00 și se va încheia în jurul orei 18:00. Evenimentul se adresează publicului larg, iar intrarea este liberă. Intrarea se va face prin zona Aviației Utilitare, iar ieșirea numai pentru autoturisme pe drumul perimetral, în zona Unității Militare (Tătărași), Strada Aeroportului.

 

 

expo3.jpg


Newsletter

Află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.