logo-tuiasi

Universitatea Tehnică
"Gheorghe Asachi" din Iaşi

Română English
.

HomeEvenimenteLiceenii pot petrece o Săptămână Altfel la TUIAȘI

MARTIE 29

Liceenii pot petrece o Săptămână Altfel la TUIAȘI

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIAȘI) organizează în perioda 1-5 aprilie 2013, cu prilejul „Săptămânii Altfel”, Zilele Porților Deschise. Acestea vor curpinde o serie de manifestări inedite, destinate special liceenilor din clasele IX-XII.

 

Elevii au oportunitatea să participe la vizitele, experimentele și expozițiile desfășurate de cele unsprezece facultăți ale TUIAȘI, să afle detalii privind oferta academică a universității noastre și informații legate de admitere.

 

Cu această ocazie, ei vor putea asista la prelucrări 3D pentru modele de avioane și mașini, la realizarea unor prototipuri virtuale pentru modele personalizate de încălțăminte și tricotaje sau „Experimente supriză în domeniul construcțiilor” și vor putea afla cum se fabrică hârtia sau cum se comportă materialele metalice inteligente. Facultățile își vor prezenta laboratoarele și le vor facilita liceenilor întâlnirea cu firme de prestigiu cu care colaborează și cu reprezentații ligilor studențești. Tot cu acest prilej, elevii vor avea posibilitatea să viziteze Campusul „Tudor Vladimirescu” sau să asiste la prelegeri interactive.

 

Programul complet și detaliat al manifestărilor ce vor avea loc la fiecare facultate a TUIAȘI îl puteți descărca de aici


Newsletter

Află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.