logo_home_2
logoLib
română english

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

.

HomeEvenimenteStudenții TUIASI pornesc în Marșul absolvenților, vineri, de la 16.45

MAI 23

Studenții TUIASI pornesc în Marșul absolvenților, vineri, de la 16.45

mars 1.jpg

 

Studenții Universității „Gheorghe Asachi” din Iași vor participa vineri, de la 16.45, la Marșul absolvenților, ceremonia tradițională de încheiere a anului universitar din întreg mediul academic ieșean. Marșul se înscrie în programul Festivalului Internațional al Educației.

 

Studenții celor 11 facultăți ale TUIASI se vor întâlni la 16.45 în parcarea Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, de unde vor lua drumul Casei Pătrate, urmând traseul Bulevardul Tudor Vladimirescu – Elena Doamna – Hotel Europa – Anastasie Panu – Casa Patrată.

 

mars 2.jpg

 

Acolo se vor întâlni cu o coloană de studenți de la celelalte universități de stat din Iași, iar coloanele reunite pe Esplanada Casei Pătrate vor intra în Piaţa Palatului Culturii la ora 18:00. Pe scena amplasată vor fi susținute discursuri ale oficialităților, ale reprezentanților conducerilor universităților și ai absolvenților, iar în final va avea loc un concert artistic. Vor urca pe scenă Ovidiu Lipan Țăndărică, trupa Bosquito, Irina Rimes și trupa VUNK.

 

Peste 2.000 de absolvenți de la TUIASI sunt așteptați să participe anul acesta la marșul absolvenților, respectând tradiția universitară ieșeană.


Newsletter

Informează-te in permanență si află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Abonează-te la newsletter!