logo_home_2
logoLib
română english

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

.

HomeEvenimenteS-au afișat rezulatele admiterii la licență din sesiunea iulie 2017 la facultățile…

IULIE 30

S-au afișat rezulatele admiterii la licență din sesiunea iulie 2017 la facultățile Universității Tehnice

DSC_0100.JPG

 

S-au afișat rezultatele admiterii la toate cele 11 facultăți ale Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași. Acestea pot fi consultate pe siteul www.admitere2017.tuiasi.ro, la secțiunea Rezultate admitere.

 

Lista generală cuprinde toți candidații înscriși în concursul de admitere la studii universitare de licență - sesiunea iulie 2017.

 

Candidații care au fost declarați admiși trebuie să își confirme locul obținut prin completarea dosarului cu actele de studii în original până la data de 7 septembrie 2017. Confirmarea locului se face la facultatea la care și-au depus dosarul, indiferent de opțiunea la care au fost admiși.

 

În cazul în care un candidat a depus deja actele în original în dosarul de înscriere, poate confirma locul ocupat prin concurs printr-un e-mail adresat facultății respective cu subiectul „Confirmare loc”.
 

Cei care nu își vor confirma locul până la data de 7 septembrie 2017 vor fi declarați respinși și locurile lor vor fi redistribuite candidaților de pe lista de rezerve.


Newsletter

Informează-te in permanență si află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Abonează-te la newsletter!