logo_home_2
logoLib
română english

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

.

HomeEvenimenteSesiune de informare cu privire la două competiții internaționale - European…

MAI 10

Sesiune de informare cu privire la două competiții internaționale - European Satellite Navigation Competition 2017 și Copernicus Masters 2017

ESNC 2017.jpg  Copernicus Masters.jpg

 

Agenția Spațiala Română (ROSA) și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași - Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului organizează luni, 22 mai 2017, începând cu ora 12.00, în Sala de Consiliu a decanatului facultății‚ un eveniment de promovare a competițiilor de idei European Satellite Navigation Competition 2017 și Copernicus Masters 2017.

 

Competițiile se adresează persoanelor, întreprinderilor sau instituțiilor ce au un produs, serviciu sau afacere bazata pe sisteme de radionavigație prin satelit (GNSS) și respectiv sisteme de observare a Terrei.

 

Beneficiind anual de premii cu o valoare totală de aproximativ un milion de euro sub formă de bani, posibilitate de incubare, consultanță în brevetare, business coaching, publicitate, acces la experți tehnici șa, competiția ESNC este sprijinită de o rețea de peste 240 de experți din industrie sau cercetare ce este implicată în evaluarea propunerilor.

 

Mai multe detalii despre competiții sunt disponibile la www.esnc.eu și www.copernicus-masters.com.


Newsletter

Informează-te in permanență si află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Abonează-te la newsletter!