logo-tuiasi

Universitatea Tehnică
"Gheorghe Asachi" din Iaşi

Română English
.

HomeEvenimenteSocietatea Inventatorilor din România organizează Târgul Internațional…

NOIEMBRIE 01

Societatea Inventatorilor din România organizează Târgul Internațional de Invenții și Idei Practice „INVENT - INVEST 2017”,

Societatea Inventatorilor din România (S.I.R) organizează Târgul Internațional de Invenții și Idei Practice ”INVENT - INVEST 2017”, ediția a VIII-a, în perioada 12 - 15 noiembrie 2017, la Palatul de Cultură din municipiul Ungheni, Republica Moldova. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Raional Ungheni, sub patronajul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), Academiei de Științe a Moldovei, Ministerului Cercetării și Inovării, Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală, Agenției pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Agenției de Dezvoltare Regională, Universității Academiei de Științe a Moldovei, cu susținerea Camerei de Comerț și Industrie, agenților economici și a autorităților locale din regiune.
 
Târgul Internațional de Invenții și Idei Practice „INVENT - INVEST 2017” este un eveniment științific ce reunește o expoziție de produse inovative și de idei practice cu prelegeri și dezbateri pe teme economice și antreprenoriale în cadrul Forumului Regional (din data de 13 noiembrie). Acestea vor contribui la afirmarea și promovarea creativității tehnice, cu scopul de a implementa noile tehnologii, produsele și serviciile prezentate.
 
Deschiderea oficială a tîrgului va avea loc în data de 12 noiembrie, ora 12.00. Expoziţia va putea fi vizitată între 12-14 Noiembrie in intervalul orar 11.00 – 16.00.

Sunt invitați să participe cercetători din mediul tehnico-științific, instituții publice, agenți economici, cât și toate persoanele interesate de inovație.


Newsletter

Află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.