logo-tuiasi

Universitatea Tehnică
"Gheorghe Asachi" din Iaşi

Română English
.

HomeEvenimenteSondaj privind educația și cariera

FEBRUARIE 18

Sondaj privind educația și cariera

tGrad banner_250x200_rumaenisch.gifVă invităm să participaţi la sondajul studenţesc anual Graduate Barometer 2014 – European Edition / Barometrul Absolvenţilor din Europa - Ediţia 2014. Sondajul de opinie se desfăşoară online în limba engleză, este rapid şi uşor de completat.  

 

În prezent peste 1000 de universităţi (între care şi Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi) din 24 de ţări participă acest sondaj, cel mai cuprinzător sondaj din Europa privind educaţia şi cariera (peste 320 000 de studenţi participanţi la ediţia 2013).

 

Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât de mulţumiţi sunteţi de programul de studiu şi care vă sunt aşteptările de la viitoarea carieră şi viitorii angajatori. Sondajul reuneşte opiniile studenţilor din Europa şi explorează diferenţele şi similitudinile care există între țările Uniunii Europene.  

 

Pentru a începe completarea chestionarului, accesează link-ul de mai jos:

 

www.trendence-gradbarometer.eu

 

După ce aţi completat chestionarul, puteţi vedea profilul studenţilor din România în comparaţie cu rezultatele altor studenţi din Europa rezultat în urma ediţiei 2013. Mai mult decât atât, aveţi şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul din următoarele premii:

 

5 x cupoane Amazon a 500 € fiecare

10 x cupoane Amazon a 200 € fiecare

 

Puteţi desigur transmite acest link colegilor sau prietenilor, care sunt studenţi şi ar putea fi interesaţi de participare.

 

Acest sondaj este realizat de institutul trendence GmbH din Berlin, Germania, institut de cercetare specializat în branding-ul angajatorului, marketing şi recrutare de personal - www.trendence.com .

 

Te asigurăm de faptul că răspunsurile tale vor fi anonimizate şi datele tale vor fi protejate conform legislaţiei. Chestionarul poate fi completat online până la data de 7 martie 2014.


Newsletter

Află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.