logo-tuiasi

Universitatea Tehnică
"Gheorghe Asachi" din Iaşi

Română English
.

HomeEvenimenteStagii de practică la Guvern pentru studenții Universității Tehnice

MAI 04

Stagii de practică la Guvern pentru studenții Universității Tehnice

Studenții și absolvenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) au posibilitatea de a urma un internship la Guvernul României, în cadrul Programului Oficial de Internship al Guvernului - ediția 2018.

 

Luni, 7 mai 2018, de la ora 13.00, în Sala de Conferințe din Corpul T, clădirea rectoratului TUIASI, va avea loc o prezentare a acestui program de stagiatură care se va desfășura în perioada 16 iulie - 14 septembrie și pentru care sunt pregătite 200 de locuri în structurile Guvernului României, la ministere, instituțiile și autoritățile publice din România.

 

Înscrierile pentru internship se fac online la adresa - http://internship.gov.ro/register, data limită pentru înscriere fiind 14 mai. Candidaturile vor fi evaluate până pe 3 iunie, în perioada 4 - 22 iunie vor avea loc interviuri online, iar rezultatele vor fi anunțate pe 16 iulie.

 

Înainte de începerea stagiului, studenții nu pot avea mai mult de 25 de ani. Cei admiși vor primi o bursă lunară de 1.000 de lei și un certificat, la finalizarea stagiaturii, din partea Guvernului României, cât și o scrisoare de recomandare din partea tutorilor.

 

Informații suplimentare pot fi găsite pe siteurile http://www.gov.ro/ sau https://www.facebook.com/guv.ro

 

 


Newsletter

Află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.