logo-tuiasi

Universitatea Tehnică
"Gheorghe Asachi" din Iaşi

Română English
.

HomeEvenimenteTUIAȘI la Târgul de Cariere

MARTIE 07

TUIAȘI la Târgul de Cariere

Targul de Cariere martie 2016.jpg

 

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași va fi prezentă în perioada 15 - 16 martie 2016 la Târgul de Cariere.

 

Ediția cu numărul 10 a Târgului de Cariere la Iași va reuni cel puțin 5.000 de candidați și 30 de companii.

 

Candidații vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

 

PROGRAM:

 

- 15 martie: între orele 10:00 și 19:00, în Atrium, Palas

- 16 martie: între orele 10:00 și 16:00, în Atrium, Palas

 

 

Ai vrut vreodată să faci o schimbare, dar altcineva a profitat de context înaintea ta? Sperăm că nu s-a întâmplat prea des. Sentimentul nu e deloc plăcut. Chiar dacă nu ai trecut prin asta, credem că nu-ți place să ratezi ocazii, șanse, oportunități și că ești genul de persoană care caută schimbarea, creșterea, dezvoltarea.De-asta îți scriem, ca să-ți spunem că Târgul de Cariere vine în curând la Iași cu oportunități pentru cei care vor să facă următorul pas în carieră. Peste 50 de angajatori și organizații caută cei mai buni candidați pentru joburi, internshipuri și stagii de practică. Dacă vii, vei afla direct de la recrutori ce angajați caută și poți chiar să participi la mini-interviuri. Notează-ți în agendă: în 15 și 16 martie ai mii de motive să vii cu CV-ul și cu zâmbetul pe buze la Atrium Palas din Iași.Iată câteva dintre companiile care participă la Târgul de Cariere:

 

Accenture, Atexis, Genpact, Bellaria Hotel, Lidl, SCC Services România, VS Comunication, Xerox, Amazon, AtoS IT Solutions and Services, Delphi, Dräxlmaier, Identity, Preh, UniCredit Business Integrated Solutions, Webhelp.În plus, oportunități de carieră aduc și alți angajatori:

 

Adecco, Alpina Shoe Production, ARCADIS, Arhipelago, Auchan, Capgemini, CENIT, CONEX Distribution, EnerEd IT Academy, EOS KSI România, Evozon, Generali, GfK Romania, Iulius Management Center, KFC, Kuka Systems, LEROY MERLIN, LexNavigator, McDonald’s, MHP-A Porsche Company, Ministerul Apărării Naționale, Obiettivo Lavoro, OMCO Romania, Pizza Hut, ProCredit Bank Romania, Siemens Industry Software, SynerTrade, VEO Worldwide Services,Veolia, ZF TRW.

 

De asemenea, vei afla ce oportunități de voluntariat, cursuri, stagii de practică și internship există la AIESEC, Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, BEST Iași, Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră şi Plasament (CIPO), ITst, Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH lNG”, Asociația Tineretul ONU din România, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

 

Dacă ești student, vino la Târgul de Cariere pentru a afla unde poți să faci internship, stagiu de practică și ce joburi sunt pentru tine. Dacă ești absolvent, nu rata TdC, e locul unde se adună posturile cele mai bune pentru tineri cu studii superioare.

 

Dacă ai un job, dar nu te mai trage inima să mergi la actualul loc de muncă și te gândești cu groază încă din weekend la ziua de luni, ar fi mare păcat să nu vii. Ai șansa de a-ți găsi jobul care să te facă împlinit. Cât ar valora asta pentru tine? *Dacă ești IT-ist*, vino să participi la competiții contra-cronometru de programare organizate de Siemens.Nu aștepta miracole, angajatorii vor să vadă implicare, așadar voluntariază, mergi la stagii de practică și la internshipuri. Nu te plânge că ai un job care nu-ți place, schimbă-l! Ai de unde alege. Cafeaua e din partea noastră. Dă like paginii de Facebook Targul de Cariere, vino cu CV-ul la Târgul de Cariere și îți oferim o cafea, ca să fii pregătit pentru întâlnirea cu angajatorii. Spune-le și prietenilor tăi despre târg!Te așteptăm la Târgul de Cariere de la Iași la Atrium Palas în 15 martie între orele 10:00-19:00, iar în 16 martie între orele 10:00-16:00. Pentru detalii intră pe site-ul nostru.


Newsletter

Află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.