logo-tuiasi

Universitatea Tehnică
"Gheorghe Asachi" din Iaşi

Română English
.

HomeStiri22 de camere ingenios amenajate de studenții TUIASI au fost înscrise la concursul…

22 de camere ingenios amenajate de studenții TUIASI au fost înscrise la concursul „Cea mai tare cameră din «Tudor»”

Zeci de studenți ai Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) și-au arătat creativitatea în amenajarea camerei de cămin în care locuiesc, îmbunătățind spațiul comun cu paturi create din paleți, iluminat personalizat prin led-uri de diferite culori, pereți pictați sau tapetați cu diferite modele. Concursul „Cea mai tare cameră din «Tudor»”, organizat de Direcția Servicii Studențești (DSS) și aflat la prima ediție, a stârnit un interes foarte mare în rândul studenților, fiind înscrise în competiție 22 de camere special amenajate de cei 54 studenți care locuiesc în ele. Cei care vor avea „cea mai tare cameră” din campus vor beneficia de cazare gratuită până la finalul anului universitar sau, dacă beneficiază deja de această gratuitate, vouchere pentru a putea mânca la cantina din Campusul „Tudor Vladimirescu”.

 

„Suntem conștienți că în acest moment căminele nu arată așa cum ne dorim. De aceea am vrut să vedem cum și-au modernizat studenții spațiul în care locuiesc și am vrut să îi dăm ca un bun exemplu: uite cum se poate amenaja o cameră cu resurse minime. Studenții ne-au arătat că pot să își creeze tot confortul de care au nevoie cu investiții minime, dar într-un mod îndrăzneț și inovativ și cu implicare maximă din partea lor. Toți cei care s-au înscris în concurs sunt un exemplu pentru comunitatea din campus, universitatea se mândrește cu ei fiindcă ingeniozitatea în amenajare arată și o picătură din calitățile de viitori ingineri”, a declarat ing. Bogdan Budeanu, directorul DSS de la TUIASI. 

 

În această perioadă, un juriu format din doi reprezentanți ai TUIASI și șase studenți va evalua camerele de cămin intrate în competiție. În evaluare se va ține cont de: creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, investiții făcute în cameră, raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute.

 

Pentru a se înscrie la concurs, studenții au trimis fotografii realizate de ei cu camerele în care locuiesc, completând și un formular online, iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 5 aprilie.

 

Găsiți mai jos colaje foto din toate cele 22 de camere înscrise la concurs.

 

t19 - 41A.jpg

 

T16 - 121.jpg

 

T19 - 11A.jpg

 

t14 - 201M.jpg

 

T10_-_409.jpg

 

T10_-_204.jpg

 

T10_-_125.jpg

 

T10_-_123.jpg

 

T9_-_417.jpg

 

t7_-_112.jpg

 

t9_-_304.jpg

 

T5_-_436.jpg

 

T5_-_417.jpg

 

T5_-_312.jpg

 

T4_-_229.jpg

 

t3_-_407.jpg

 

T3_-_426.jpg

 

t3_-_103.jpg

 

T2_-_310.jpg

 

T2_-_209.jpg

 

t1_-_242.jpg

 

T1_-_23.jpg

 


Newsletter

Află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.