logo-tuiasi

Universitatea Tehnică
"Gheorghe Asachi" din Iaşi

Română English
.

HomeStiriUniversitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași anunță cu regret stingerea…

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași anunță cu regret stingerea din viață a profesorului universitar doctor inginer Cezar Oprișan

Cezar Oprisan.jpg

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași anunță cu regret stingerea din viață a profesorului universitar doctor inginer Cezar Oprișan, prorector responsabil de relația cu studenții în actualul mandat și fost decan al Facultății de Mecanică în perioada 2008-2016.

 

Profesorul Cezar Oprișan a fost un reputat specialist și un om corect, cald, care a știut mereu cum să asculte atât problemele colegilor, cât și pe ale studenților, cărora le-a câștiga respectul înainte de a dobândi orice funcție de conducere.

 

Profesorii și studenții Politehnicii ieșene transmit condoleanțe familiei și își oferă întreg sprijinul.

 

„Mai mult decât un coleg. Un Om. Un Om cu totul deosebit. Mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de cât de greu îi era din cauza unei suferințe despre care nu a dorit să vorbească. Mereu implicat în ceea ce presupunea activitățile prorectoratului, mereu apropiat de studenți, ca un părinte. Mereu împăciuitor în unele decizii mai tranșante pe care trebuia să le luăm. Mereu aproape, mereu dornic să ajute. Mereu fără să dorească să iasă în evidență, discret, asemeni caracterelor adevărate. Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte, nimic nu a lăsat să se întrevadă această plecare dintre noi, plecare ce ne-a afectat pe toți profund și ne-a lăsat mult mai săraci. Plecarea unui Om care mereu ne învăța să fim mai buni.” 

 

prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul TUIASI

 


Newsletter

Află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi.