logo_home_2
logoLib
română english

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi

.

HomeStiriUniversitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași transmite colegilor,…

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași transmite colegilor, studenților, prietenilor și partenerilor un Crăciun liniștit și un An Nou bun!

Frumusețea Crăciunului nu este dată doar de farmecul iernii, de bucuria vacanței, de liniștea sufletească adusă de sărbătoarea religioasă sau de clipa de răgaz dinaintea trecerii în Noul An. Crăciunul a fost și va fi întotdeauna o sărbătoare a familiei. De aceea, familia Universității Tehnice urează tuturor colegilor, prietenilor și partenerilor un Crăciun liniștit, plin de bucurie și cu un strop de magie.

 

În aceste momente de vacanță și de sărbătoare, urăm studenților noștri să fie alături de familie, de cei dragi, și în același timp, să își amintească de prieteni și să păstreze un gând bun și dascălilor. Să încercăm, în 2018, să formăm o familie și mai unita și să îndrăznim să pășim în viitor împreună!

 

Sarbatori fericite!.jpg


Newsletter

Informează-te in permanență si află toate informațiile de actualitate despre Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi. Abonează-te la newsletter!