loader image

Facultatea de Automatică şi Calculatoare organizează conferința ICSTCC 2021 în perioada 20-23 octombrie 2021

Facultatea de Automatică şi Calculatoare de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează în perioada 20 – 23 octombrie manifestarea internaţională „25-th International Conference on System Theory, Control and Computing ICSTCC 2021”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu alte patru facultăți cu același profil din țară: Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică de la Universitatea din Craiova; Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi; Facultatea de Automatică şi Calculatoare de la Universitatea Politehnica din Timișoara; și Facultatea de Automatică şi Calculatoare de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Având prima ediție în 2011, în acest format care reunește acum patru manifestări științifice organizate anterior în mod independent de către facultățile partenere, conferința ICSTCC se doreşte a fi un forum multidisciplinar pentru specialiști din domeniile Teoria Sistemelor, Automatică și Robotică, Știința și Ingineria Calculatoarelor, adunând împreună cercetători din mediul academic şi din industrie pentru a prezenta cercetări recente din aceste domenii în plină dezvoltare.

Conferința este co-sponsorizată tehnic de Control Systems Society din cadrul IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineering), cea mai prestigioasă societate internațională din domeniul ingineriei electrice.

Din cauza condițiilor curente, punând siguranța participanților mai presus de orice, în acest an conferința se va desfășura în mod hibrid. Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 20 octombrie, începând de la ora 11.00, în sala Henri Coandă a Palatului Culturii, după care sesiunile conferinței se vor desfășura la centrul de conferințe Palas.

În ciuda provocărilor puse de situația curentă, la conferință sunt așteptați să participe fizic reprezentanți din țară și din străinătate. Toate sesiunile vor fi transmite online pentru a facilita participarea la conferință a autorilor care nu au putut călători din cauza restricțiilor existente.

Pentru mai multe detalii vă invitam să vizitaţi site-ul conferinţei.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.