preloder

Mesajul rectorului

Mesajul rectorului

De peste 200 de ani, drumul sinuos al învățământului superior tehnic la Iași a creat comunitatea noastră, care astăzi reprezintă un pol de putere și influență în cel mai mare oraș din Nord – Estul României.

Am credința că arhitectura și ingineria ne reprezintă în toate dimensiunile cunoscute și intuite de omenire.

Continuatori ai tradițiilor împământenite în această universitate, suntem în măsură să clădim viitorul armonios necesar pentru dezvoltarea noastră și a celor care ni se alătură an de an.

Ne definește gândirea orientată spre utilitatea lucrurilor și a acțiunilor plănuite în spiritul creativității și inovării.

Campusul academic și cel studențesc sunt în permanență deschise includerii spiritelor tinere, animate de reușita în viață și de entuziasmul unor trăiri și experiențe deosebite.

Prin curajul asumat la începutul acestui drum, cred cu sinceritate că vom dovedi solidaritate și că vom reuși să fim, împreună, o universitate aflată mereu sub semnul calității.

Prof. univ. dr. Dan Cașcaval
Rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.