loader image

Romanian Conference for Education and Research

E-nformation organizează în perioada 26 – 28 octombrie 2021 o nouă ediţie online a conferinţei Romanian Conference for Education and Research.

În luna octombrie se organizează o nouă ediţie online în 26-28 octombrie pentru Romanian Conference for Education and Research, evenimentul anual organizat de E-nformation!

Sunt pregătite noi sesiuni plenare captivante, workshop-uri și interacțiuni live dinamice, continuând povestea sub deviza „E despre Tine!”– despre particularitățile procesului educațional și de formare profesională al fiecăruia.

La cea de-a 9-a ediție a Conferinței Enformation îi veţi cunoaște, printre alții, pe Paul Olteanu, Marcel Bartic, Raluca Bacinschi-Stratulat, Silvia Guță, Carmen Ion, Anca Popa și Gena Maria Francu, oameni dedicați trup și suflet schimbării pozitive a mediului de educație din România!

Acești minunați profesioniști sunt cei din spatele unor proiecte-povești admirabile, precum √ Mind Architect, √ Pastila de Istorie, √ iziBAC, √ Ideo Ideis, √ Boovie și √ Teach for Romania.

Descoperiţi cum să integraţi armonios interdisciplinaritatea, transdisciplinaritatea și digitalizarea în învățare, cum să valorificaţi oportunitățile create de școala online, cum e cu motivația în educație și cercetare, mai ales pe timp de pandemie, cum să implementaţi conceptul de Agile Learning în comunitățile educaționale din România, cum puteţi preveni abandonul școlar, cum să educaţi prin artă și activități practice care să-i implice activ pe elevi și studenți, despre educația și cercetarea post-pandemie, despre scrierea și publicarea academică și multe altele!

Pentru înregistrare online la conferință accesați pagina conferinței. Pentru informații suplimentare, E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: events@enformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.