Beyond Identity vă invită la Conferința Identiverse 2025 cu titlul “Agile Innovation-Identity in The Changing Digital Landscape” organizată onsite în Las Vegas, USA în perioada 3-6 iunie 2025, eveniment care se adresează tuturor celor interesați de tendințele și subiectele de identitate digitală, atât din mediul academic, cât și din mediul privat.

Pentru înregistrare la această conferință onsite, pentru mai multe informații și despre agenda și prezentatorii acestui eveniment, accesați link-ul din titlul evenimentului care se va desfășura pe:
3-6 iunie 2025 – Conferința Identiverse 2025 – Agile Innovation-Identity in The Changing Digital Landscape – Beyond Identity – conferința onsite
Locație: Mandalay Bay, Las Vegas, Nevada, USA
Prezentatori principali:
– Robyn Benincasa – World Champion Adventure Racer, Firefighter, and Keynote Speaker;
– Andrew Cameron – Technical Fellow, IAM General Motors;
– Michael Coates – Founding Partner Seven Hill Ventures;
– Andre Durand – Founder & CEO Ping Identity;
– Diana Kelley – CISO ProtectAI;
– Sean O’Dell – Senior Staff Security Engineer, Consumer and Workforce IAM Disney;
– Hannah Rutter – Deputy Director, Digital Identity Department for Science, Innovation and Technology, UK Government;
– David Tyburski – VP of Information Security and Chief Information Security Officer (CISO) Wynn Resorts.
Beyond Identity vă invită la această conferință, unde veți avea parte de:
- Peste 250 de vorbitori și peste 100 de subiecte de identitate de la peste 700 de companii;
- Peste 70 de ore de conținut care provoacă idei;
- Construirea comunității și potrivirea unu-la-unu;
- Etajul vibrant al Expo, care prezintă cele mai recente inovații.
La Conferința Identiverse 2025, veți găsi o gamă largă de subiecte aprofundate, inclusiv:
–Arhitectură, Standarde, Inginerie – Acoperirea actualizărilor privind standardele tehnice de identitate digitală; arhitectura sistemelor de identitate; ingineria și dezvoltarea sistemelor de identitate;
–Identitatea cetățeanului, clientului și consumatorului – Explorarea rolului identității digitale în facilitarea proiectelor la scară pentru cetățeni, consumatori și clienți; inclusiv tehnologii și tehnici, identitate personală, portofele de identitate, experiență și design utilizator, regimuri și cerințe de reglementare, fraudă și risc;
–Implementări și practici de vârf – Învățături practice și rezultate din proiecte de identitate de producție – forță de muncă, client sau consumator. Ce a funcționat, ce nu, ce probleme s-au întâlnit și cum s-au rezolvat;
–Identitate pentru Securitate – Examinarea atât a utilizării soluțiilor de identitate digitală pentru a păstra datele și sistemele în siguranță, cât și a metodologiilor pentru protejarea sistemelor și datelor de identitate digitală;
–Identitatea în afaceri – Privind rezultatele de afaceri ale proiectelor de identitate digitală: creșterea gradului de implicare și satisfacție a clienților, utilizatorilor sau forței de muncă, reducere a pierderii, venituri crescute, scăderea costurilor și multe altele;
–Confidențialitate și etică – Impactul reglementărilor privind confidențialitatea și al considerentelor etice, inclusiv incluziunea, asupra sistemelor de identitate digitală;
–Dezvoltare profesională și abilități – Dezvoltarea echipei, abilități de propunere de afaceri, interacțiune cu părțile externe interesate și toate celelalte abilități non-tehnice de care profesioniștii în identitate digitală au nevoie pentru a-și optimiza succesul!
–Strategie și viziune – O privire asupra tendințelor viitoare din industria identității digitale care ar putea avea impact asupra producției în intervalul de timp de 3-5 ani sau tendințe contextuale mai ample, care merită luate în considerare pentru industrie în ansamblu.
NOU la Conferința Identiverse 2025 – Prezentarea workshopurilor Identiverse, plus o acoperire cuprinzătoare a tendințelor și subiectelor de identitate digitală în noile workshopuri Identiverse, actualizate cu cele mai recente perspective și dezvoltări.
La această conferință, puteți participa la următoarele workshopuri:
Acest workshop interactiv este conceput pentru liderii IAM, practicienii în securitate și profesioniștii în guvernare care doresc să obțină o înțelegere mai profundă și mai pragmatică a sistemelor bazate pe LLM prin experimente practice.
Participanții se vor implica în exerciții ghidate pentru a explora modul în care LLM-urile procesează și generează răspunsuri, modul în care Retrieval-Augmented Generation (RAG) îmbunătățește informațiile bazate pe inteligență artificială și cum să-și construiască propriile instrumente bazate pe LLM. Nu este necesară nicio experiență anterioară în domeniul inteligenței artificiale – participanții își pot alege nivelul de participare, de la implicare practică completă până la observare.
Până la sfârșitul atelierului, participanții vor pleca cu experiență practică, noi perspective asupra rolului AI în identitate și securitate și o foaie de parcurs pentru învățarea continuă. Cu un laptop și o minte deschisă – puteți descoperi AI!
– Non-Human Identity Workshop – Înțelegerea și abordarea riscurilor emergente ale
identităților non-umane (NHIs) este esențială într-o eră a amenințărilor cibernetice în
creștere și a tehnologiilor în evoluție.
Acest workshop explorează importanța critică a identităților non-umane (NHIs) și riscurile și provocările pe care acestea le prezintă în peisajul securității cibernetice în evoluție de astăzi. Participanții vor analiza urgența abordării încălcărilor legate de NHI, inclusiv conexiunea lor la AI generativă și riscurile principale cu care se confruntă CISO. O demonstrație live va prezenta implicațiile în lumea reală ale unui compromis NHI, cu informații despre cum să gestionați și să răspundeți la astfel de atacuri. Sesiunea va introduce, de asemenea, modelul de maturitate NHI și o abordare bazată pe risc pentru gestionarea acestor identități, abordând în același timp peisajul de reglementare în evoluție și poziționarea pe piață. Liderii de gândire din industrie, inclusiv CISO, își vor împărtăși expertiza, oferind perspective practic pentru a ajuta organizațiile să-și protejeze mediile.
– Continuous Identity Workshop – Sistemele tradiționale de identitate sunt sub presiunea arhitecturilor învechite care colectează și rețin în exces datele, ceea ce duce la decizii inexacte și la un risc crescut.
Acest workshop prezintă abordări ale identităţii bazate pe evenimente continue, explorând standarde precum CAEP, RISC şi semnale partajate. Arhitecturile de securitate trebuie să fie proiectate pentru a fi mai intenționate, cu o perspectivă „Identity First” și capabilități proactive de detectare a amenințărilor. Prin discuții despre limitările actuale și posibilitățile viitoare, participanții vor descoperi cum să-și pregătească sistemele pentru un peisaj de identitate în evoluție, reducând în același timp riscurile și îmbunătățind acuratețea.
– Personal Identity Workshop – Redefinirea identității într-o lume digitală aka: O poveste cu
două standarde.
Pe măsură ce interacțiunile digitale devin mai complexe, identitatea personală se află în centrul securității, confidențialității și încrederii. Modelele de identitate tradiționale nu reușesc adesea să echilibreze securitatea cu autonomia utilizatorului, ceea ce duce la o dependență excesivă de date centralizate, riscuri de confidențialitate și fricțiuni în experiențele digitale. Acest workshop explorează evoluția identității personale, concentrându-se pe standardele care înconjoară mdoc-urile și acreditările verificabile, identitatea descentralizată, precum și identitatea auto-suverană (SSI). Participanții vor învăța cum să navigheze în trecerea către modele de identitate controlate de utilizator, asigurând în același timp conformitatea, securitatea și interoperabilitatea într-un peisaj care evoluează rapid.
– Sans Executive Exercise – Sunteți pregătiți să preluați conducerea în mijlocul unei crize cibernetice? – Intrați în rolul unei echipe de management al crizelor (Echipă Fusion) și înfruntați haosul unui incident cibernetic la scară largă în această simulare dinamică, practică.
Navigați provocările din lumea reală care necesită o luare a deciziilor rapid strategice și o conducere rezistentă sub o presiune intensă. Acest exercițiu captivant este conceput pentru a evalua gradul de pregătire, pentru a aborda cele mai complexe amenințări din ziua de azi, subliniind necesitatea unui plan de criză cibernetică bine pregătit și conducerea decisivă necesară pentru a prevala.
Ghidată de facilitatori experimentați cu informații despre incidente reale și cele mai bune practici din industrie, această simulare va dezvălui lacune în strategia dumneavoastră de răspuns la criză, încurajând în același timp colaborarea cu colegii din industrie într-un mediu fără riscuri. Sunteți gata să vă testații limitele la acest eveniment? Fixați-vă centura de siguranță – lucrurile sunt pe cale să se accelereze!