loader image

#shareyourstory – Studenții TUIASI, încurajați să acceseze stagii Erasmus+

Prorectoratul Relații Internaționale derulează începând cu 3 februarie 2020 o nouă campanie prin care dorește să încurajeze studenții TUIASI să acceseze mobilități de studiu și / sau plasament, finanțate prin programul Erasmus + (derulat prin Biroul Relații Internaționale – Erasmus + al TUIASI cu sprijinul coordonatorilor Erasmus + din facultăți). Și cine sunt cei mai buni ambasadori, dacă nu chiar studenții TUIASI care au fost plecați în stagii Erasmus +?

O parte din expoziția din holul Rectoratului

Testimonialele a 10 foști beneficiari de stagii Erasmus + sunt afișate în cadrul unei expoziții , din holul central al Corpului T, Rectorat. Posterele cuprind o parte dintre impresiile care le-au marcat studenților viața și i-au ajutat să dezvolte o nouă viziune asupra lor înșiși, oferindu-le satisfacția reușitei în afara zonei de confort, dezvoltându-le capacități neștiute până atunci, de adaptare la un mediu necunoscut, de comunicare în limbă străină, de progres din punct de vedere academic într-un sistem de învățământ, uneori diferit de cel românesc.

Demersul face parte dintr-o serie mai amplă de activități derulate de Prorectoratul Relații Internaționale, cu scopul sporirii notorietății programului Erasmus +: Caravana Erasmus + – A life-changing experience, Concursul de fotografii cu tema „Rock – on TUIASI – Erasmus+. Experiența mea de neuitat”, evenimentul Mărțișor for everyone- Let’s celebrate spring together.

Informații privind accesarea unei astfel de mobilități se pot obține de pe site-ul http://www.international.tuiasi.ro/ro/acasa pentru programul Erasmus + K103 (cu țări participante) și programul Erasmus + K107 (cu țări partenere), de la coordonatorii Erasmus+ din facultăți sau de la Biroul Relații Internaționale – Erasmus + al TUIASI.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.