preloder

Acces gratuit la baza de date Reaxys & Reaxys Medicinal Chemistry în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2018

Abonament cu acces limitat Reaxys & Reaxys Medicinal Chemistry prin Consortium National Romania SDOL se poate accesa la adresa https://new.reaxys.com, in perioada 15 octombrie 2018 – 15 noiembrie 2018.

Accesul limitat la încercări oferit instituției noastre este numai pentru scopuri de testare a produselor și va fi supus termenilor stabiliți în termenii și condițiile Elsevier, incluzând, dar fără a se limita la restricțiile de utilizare și limitările de răspundere stabilite în acestea, la adresa: https://www.elsevier.com/legal/elsevier-website-terms-and-conditions.

Totul despre Reaxys (ghiduri, videoclipuri și seminarii prin Internet) aflați la adresa: https://service.elsevier.com/app/home/supporthub/reaxys/.

Accesul vă este oferit prin autentificare pe baza de IP. Veți observa numele contului dvs. în partea dreaptă sus a paginii de start Reaxys. În calitate de abonat cu acces IP, nu trebuie să vă conectați înainte de a căuta în Reaxys, dar pentru a beneficia de servicii cum ar fi salvarea căutărilor și configurarea alertelor prin e-mail, vă puteți înregistra în Reaxys. Linkul de înregistrare poate fi găsit în partea din dreapta sus a site-ului produsului.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.