loader image

Clarivate oferă sesiuni online gratuite utilizatorilor Web of Science în luna mai 2022

Clarivate oferă sesiuni online gratuite în luna mai 2022 și se adresează utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc.).

Clarivate invită utilizatorii la webinariile Research Smarter. Un certificat de participare va fi eliberat participanților. Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email instituţional.

LUNI 23 MAI, ORA 16.00 – 17.00 BUCUREȘTI – Abordați cu încredere revizuirile de literatură

Fie că este vorba de un articol de recenzie sau de disertație, realizarea unei analize a literaturii poate fi descurajantă. Dacă nu sunteţi siguri de unde să începeţi, participaţi la această sesiune pentru a învăța cum să abordaţi cu încredere recenziile de literatură.

MIERCURI 25 MAI, ORA 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Utilizarea InCites pentru analiza SWOT și evaluarea comparativă

InCites Benchmarking & Analytics oferă indicatorii obiectivi și de încredere necesari pentru a lua decizii încrezătoare, bazate pe date, cu privire la programele de cercetare. Participaţi la această sesiune pentru a afla mai multe.

Clarivate pune la dispoziţie pagina web regională , unde utilizatorilor interesaţi pot să consulte noutăți și informații.

De asemenea, Clarivate invită utilizatorii Web of Science să urmărească sesiunile la cerere (on-demand). Selecția de seminarii web la cerere este disponibilă în cazul în care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.