loader image

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna aprilie 2021

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna aprilie 2021 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Clarivate-Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter şi să se alăture experților pentru sfaturi esenţiale care îi vor ajuta în fiecare etapă a călătoriei lor de cercetare. Un certificat de participare va fi eliberat participanților.

Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin inregistrare cu un email institutional.

LUNI 26 APRILIE, ORA 16.00-17.00 BUCUREȘTI Noutăți Emerging Sources Citation Index

Participaţi la acest webinar pentru a afla cum cel mai nou index de reviste din Web of Science Core Collection – Emerging Sources Citation Index – îmbogățește experiența de descoperire. Lansat în 2015, Emerging Sources Citation Index acoperă peste 7.500 de reviste și facilitează descoperirea în domeniul științelor sociale și umaniste, obținerea unei imagini mai complete a cercetătorilor și a producției instituționale și extinderea viziunii asupra cercetării la nivel global.    

MIERCURI 28 APRILIE, ORA 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Investigarea, descoperirea și analiza unui subiect de cercetare: Vaccinul COVID

Participaţi la acest webinar pentru a afla cum să navigaţi în activitățile de cercetare ale comunității internaționale în jurul acestui subiect revoluționar. Aflaţi cum să fiţi la curent cu cele mai recente descoperiri și cum să identificaţi lucrări, reviste și persoane cheie. De asemenea, descoperiţi instrumentele analitice pentru a înțelege pe deplin peisajul de cercetare, colaborările din sectorul public / privat și activitățile de finanțare.

Deasemenea Clarivate-Web of Science invită utilizatorii să urmărească sesiunile la cerere (on-demand).

Selecția de seminarii web la cerere este disponibila in cazul in care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.