preloder

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna decembrie 2020

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna decembrie 2020 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc).

Clarivate-Web of Science invită utilizatorii să se alăture experților pentru sfaturi esenţiale care îi vor ajuta în fiecare etapă a călătoriei lor de cercetare. Un certificat de participare va fi eliberat participanților.

Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin inregistrare cu un email institutional.

MIERCURI 9 DECEMBRIE 2020, ORA 16.00-17.00 (BUCUREȘTI) – Cele mai importante momente ale Web of Science în 2020

În această sesiune veţi afla totul despre evoluțiile majore din 2020, inclusiv despre noile platforme Web of Science și InCites, EndNote 20 și multe altele. Vor fi prezentate, de asemenea, planurile pentru 2021.

MIERCURI 16 DECEMBRIE, ORA 16.00-17.00 (BUCUREȘTI) – Clarivate în ciclul de viață al inovației

Clarivate furnizează date, informații, soluții de flux de lucru și expertiză inovatorilor din întreaga lume. Nu rataţi această sesiune în care experții vor arăta cum soluțiile oferite de Web of Science se conectează și accelerează ritmul cercetării. Deasemenea Clarivate-Web of Science invită utilizatorii să consulte lista Highly Cited Researchers™ în 2020 accesând acest link.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.