loader image

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna iulie 2021

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna iulie 2021 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Clarivate-Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter şi să se alăture experților pentru sfaturi esenţiale care îi vor ajuta în fiecare etapă a călătoriei lor de cercetare. Un certificat de participare va fi eliberat participanților.

Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email instituțional.

JOI 8 IULIE, Ora 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Euro 2020 prin prisma InCites

Datele pot fi analizate sub diferite unghiuri, deci ce s-ar întâmpla dacă ar exista un Campionat European pentru cercetare? Participaţi la această sesiune pentru a putea să aflaţi mai multe despre modul în care instrumentele noastre vă pot ajuta pe dumneavoastră – și pe pasionații de sport – în dezvoltarea unei strategii de cercetare. În plus, aflaţi cum puteţi folosi InCites pentru a măsura productivitatea, despre analiza unor colaborări și parteneriate și pentru descoperirea de oportunități de finanțare.

MARŢI 13 IULIE, Ora 17.00-18.00 BUCUREȘTI – Introducing the new Web of Science (English)

Pentru a vă ajuta să efectuați căutările mai ușor și să găsiți ceea ce aveți nevoie mai rapid, s-a construit cea mai puternică platformă Web of Science de până acum. Începând cu 7 iulie 2021, toți utilizatorii vor fi conduși automat la noua platformă Web of Science (actuala platformă Web of Science va fi disponibilă în paralel în această etapă). Participaţi la acest seminar web pentru a înțelege îmbunătățirile care aduc o experiență mai rapidă și intuitivă a utilizatorului pe platformă, inclusiv câteva noi funcții interesante disponibile numai în noul Web of Science.

Clarivate-Web of Science pune la dispoziţie utilizatorilor spre vizionare un video la Descoperă o experiență de utilizare personalizată în noul Web of Science, pentru ca utilizatorii să afle mai multe informaţii despre noua platformă Web of Science.

Deasemenea Clarivate-Web of Science invită utilizatorii să urmărească sesiunile la cerere (on-demand). Selecția de seminarii web la cerere este disponibilă în cazul în care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.