loader image

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna septembrie 2020

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna septembrie 2020 și se adresează tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Un certificat de participare va fi eliberat participanților. Cursurile se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective.

JOI 24 SEPTEMBRIE, ORA 16.00-17.00 (ORA BUCUREȘTI) – Începe anul universitar cu instrumentele Web of Science

Indiferent dacă sunteţi un cercetător tânăr sau unul experimentat, instrumentele Web of Science vă vor ajuta în fiecare etapă a călătoriei de cercetare. Aflaţi cum puteţi profita la maxim de platforma Web of Science și să începeţi anul în forță.

MIERCURI 30 SEPTEMBRIE, ORA 16.00-17.00 (ORA BUCUREȘTI) – Toate modalitățile de a salva și exporta date în Web of Science

Descoperiţi diversele instrumente care vă vor ajuta să salvaţi căutări și rezultate, și să exportaţi date în afara platformei Web of Science în mai multe formate.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.