loader image

Clarivate – Web of Science oferă cursuri online gratuite utilizatorilor Web of Science în luna iunie 2022

Clarivate-Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna iunie 2022 și se adresează utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Clarivate-Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter. Un certificat de participare va fi eliberat participanților. Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email instituţional.

VINERI 01 IULIE, ORA 11.00 – 12.00 BUCUREȘTI – Ce ne spun citările?

Participaţi la această sesiune pentru a afla:

  • despre legăturile dintre citări care pot ajuta la descoperirea mai multor rezultate,
  • cum să lucraţi cu referințe în Web of Science,
  • despre utilizarea indicatorilor de citare,
  • cum să realizaţi o căutare în peste 300 de milioane de referințe unice.

De asemenea, se vor prezenta noutățile Web of Science, focusate pe referințele îmbunătățite, pe contextul de citare și pe harta geografică de citare.

JOI 30 IUNIE, ORA 16.00-17.00 BUCUREȘTI – Ediția 2022 a Journal Citation Reports

Descoperiţi cele mai recente îmbunătățiri aduse platformei de journal intelligence.

Participaţi la acest webinar pentru a afla mai multe despre cum să analizaţi influența unei reviste prin explorarea unei game de indicatori, inclusiv a factorului de impact al revistelor, și cum să luaţi decizii, indiferent dacă depuneţi primul dumneavoastră manuscris sau dacă gestionaţi un portofoliu larg de publicații.      

Clarivate pune la dispoziţie pagina web regională, unde utilizatorilor interesaţi pot să consulte noutăți și informații.

De asemenea, Clarivate invită utilizatorii Web of Science să urmărească sesiunile la cerere (on-demand). Selecția de seminarii web la cerere este disponibilă în cazul în care aţi ratat un webinar sau aveţi nevoie de o reamintire a caracteristicilor unui instrument. Alegeţi limba, filtraţi după soluția de interes și urmăriţi sesiunea oriunde, oricând.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.