loader image

E-nformation invită utilizatorii la un seminar online gratuit în luna septembrie 2022

E-nformation oferă un seminar online gratuit în luna septembrie 2022 și se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

E-nformation și Web of Science Group (o companie Clarivate Analytics) vă invită în această lună la un seminar online gratuit, cu noi subiecte interesante. Înscrierea se poate face pe pagina dedicată acestui eveniment, accesând link-ul respectiv, conform programului de mai jos. Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

JOI 20 septembrie 2022, ora 16:00 – 17:00 BUCUREŞTI Importanța profilurilor de cercetător în Web of Science

Instituțiile de cercetare trebuie să crească gradul de vizibilitate și de identificare a cercetătorilor lor prin intermediul unor profiluri publice individuale care să prezinte principalele activități ale acestora. În plus, astfel de profiluri sunt utile pentru a alimenta sistemele interne de informații cu date verificate și validate, fie că este vorba de publicații academice, citări, sau evaluări peer-review.

Participaţi la această sesiune pentru a afla totul despre noile profiluri de cercetător Web of Science, care pot:
– crește vizibilitatea unei instituții;
– ajută cercetătorii să fie descoperiți de finanțatori și de potențiali colaboratori;
– ajută cercetătorii să fie notificați atunci când lucrările lor sunt citate.

Pentru mai multe informații, E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: events@enformation.ro.

Rămâneţi conectaţi la informație #deacasa! Puteți accesa resursele abonate de acasă, dacă aveţi un cont pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.