loader image

E-nformation și Taylor & Francis invită utilizatorii la webinare gratuite în luna mai 2021

E-nformation și Taylor & Francis invită utilizatorii la sesiuni online gratuite în luna mai 2021 care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

E-nformation şi Taylor & Francis invită utilizatorii la sesiuni online gratuite dedicate procesului de publicare, care se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face pe pagina dedicată fiecărui eveniment, accesând linkurile respective.

Acest eveniment va explora la ce trebuie să se gândească autorii înainte de a-și prezenta lucrările pentru examinare, diferitele tipuri de evaluare peer review, cine este implicat în proces, tipurile de decizii pe care autorii le pot primi și cum să răspundă cel mai bine pentru a crește probabilitatea de succes.

Evenimentul este conceput pentru cercetătorii medicali care au o experiență limitată în publicare. Acest eveniment va oferi o imagine de ansamblu asupra stării actuale a publicării, cum să alegeți un jurnal, Open Access, etica publicării, procesul de evaluare peer review și principalele motive pentru respingere, pentru a permite o mai bună înțelegere a procesului și va oferi îndrumări pentru a ajuta cercetătorii să reușească.

Pentru mai multe informații, E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: events@enformation.ro.

Rămâneţi conectaţi la informație #deacasa!  Puteți accesa resursele abonate de acasă, dacă aveţi un cont pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.