loader image

E-nformation și Taylor & Francis vă invită la un webinar despre Open Research la Taylor and Francis

E-nformation și Taylor & Francis vă invită la un webinar despre Open Research la Taylor and Francis susținut de Nicolo Pierini, Open Access Business Development Executive.

E-nformation şi Taylor & Francis vă invită în data de 09 decembrie 2020 la seminarul online gratuit cu tema: „Open Research at Taylor and Francis” și se adresează tuturor celor care sunt interesați de inițiativele și instrumentele Open Research.

Subiectele abordate în cadrul seminarului vor include:

  • Open Research în cadrul Taylor & Francis – inclusiv Open Access, schimbul de informații dar și despre alte inițiative Open Research;
  • O privire de ansamblu asupra publicării Open Access;
  • Taylor & Francis Research Dashboard – un instrument de creștere a vizibilității instituționale privind rezultatele cercetării;
  • F1000Research – o platformă inovativă de publicare Open Research, cu un model de publicare unic

Pentru mai multe informații și înregistrare la acest webinar vă rugăm să accesaţi acest link. Rămâneţi conectaţi la informație #deacasa!  Puteți accesa resursele abonate de acasă, dacă aveţi un cont pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.