preloder

Empower Your Online Public Speaking Competences – training de comunicare digitală pentru cursuri online, dedicat profesorilor TUIASI

Seria de traininguri de comunicare digitală pentru cursuri online „Empower Your Online Public Speaking Competences” se va desfășura în perioada iulie – septembrie 2020, adresându-se personalului academic titular la TUIASI. Trainingul se desfășoară în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2020-0157, „Internaționalizare Creativă la TUIASI – INTER-BUZZ”, în domeniul internaționalizării învățământului superior.

Cele trei serii de training vor include sesiuni de lucru ce abordează interactiv teme din: public-speaking; comportament media – TV; încorporarea elementelor multimedia în prezentare; comunicare în limba engleză.

După derularea sesiunilor de lucru din cadrul fiecărei serii, fiecare participant va realiza un material filmat de maximum 3 minute, ce va include elemente de curs sau de lucrări practice aferente disciplinei sale.

La finalul fiecărei serii, fiecare participant la training va primi feedback personalizat și certificat de participare.

La fiecare serie de training sunt disponibile 10 locuri.

Solicitarea înscrierii la una dintre cele trei sesiuni de training se va realiza prin completarea acestui formular Google, în care cadrul didactic va completa informațiile conform cerințelor și va încărca documentele solicitate, inclusiv o prezentare video de maximum 1 minut, în limba engleză, în care va preciza motivația participării la training.

Înscrierea pentru cele trei serii de training, prin completarea formularului: 26 iunie 2020 – 5 iulie 2020

Selecția: 6 – 7 iulie 2020 (pe baza formularului de înscriere și se va avea în vedere și criteriul rapidității înscrierii)

Rezultatele selecției: se vor anunța în perioada 8 – 10 iulie 2020 pentru toate cele trei serii de training

Calendarul trainingurilor

Seria I

13 – 16 iulie 2020 – derulare sesiuni de training online: între orele 9.00 – 15.00, prezența online obligatorie și între orele 15.00 – 17.00 studiu individual. Accesul la sesiunile de training se va realiza cu contul de email instituțional, linkul de acces fiind trimis participanților selectați la fiecare serie.

17 – 21 iulie 2020 – perioadă în care cadrul didactic va pregăti și va trimite pentru feedback materialul filmat.

23 – 24 iulie 2020 – întâlnire online pentru feedback personalizat.

Seria a II-a

3 – 6 august 2020 – derulare sesiuni de training.

7 – 11 august 2020 – perioadă în care cadrul didactic va pregăti și va trimite pentru feedback materialul filmat.

13 – 14 august 2020 – întâlnire online pentru feedback personalizat.

Seria a III-a

31 august – 3 septembrie 2020 – derulare sesiuni de training.

4 – 8 septembrie 2020 – perioadă în care cadrul didactic va pregăti și va trimite pentru feedback materialul filmat.

10 – 11 septembrie 2020 – întâlnire online pentru feedback personalizat.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.