loader image

Enformation și Elsevier vă invită la o serie de prezentări online gratuite despre platforme cu baze de date de cercetare în luna martie 2023

Enformation și Elsevier vă invită la o serie de prezentări online gratuite despre
platforme cu baze de date de cercetare care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc.).

Înregistrările la aceste evenimente se realizează prin accesarea link-urilor aflate disponibile în pagina fiecărui eveniment. Aceste evenimente gratuite susținute de un trainer Elsevier se vor desfășura după programul de mai jos:

2 martie 2023, ora 10:00 – 11:00 (ora BUCUREŞTI) – ScienceDirect – cum te poate ajuta?

Aflați elementele de bază ale ScienceDirect, cum ar fi conținutul său, configurarea contului de utilizator și personalizarea experienței dumneavoastră cu ScienceDirect.

9 martie 2023, ora 10:00 – 11:00 (ora BUCUREŞTI) – Accelerați-vă cercetarea cu ScienceDirect

Alăturați-vă acestui webinar pentru a afla strategii de căutare diferite și eficiente în ScienceDirect, precum și pentru a afla despre caracteristicile sale încorporate.

16 martie 2023, ora 10:00 – 11:00 (ora BUCUREŞTI) – Scopus – cum te poate ajuta?

Aflați elementele de bază ale bazei de date Scopus, cum ar fi conținutul său, configurarea contului de utilizator și personalizarea experienței dumneavoastră cu Scopus.

23 martie 2023, ora 10:00 – 11:00 (ora BUCUREŞTI) – Scopus – căutarea de literatură

Aflați cum să efectuați căutari de literatură în Scopus, astfel încât să găsiți conținut relevant și fiabil în mod eficient.

În urma acestor seminarii, NU se vor acorda certificate de participare.

Pentru mai multe detalii asupra evenimentelor, aflați informații suplimentare pe platforma Enformation, în secțiunea Evenimente, direct din Profil Instituțional.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.