loader image

Enformation vă invită la o prezentare online gratuită despre „Analiza finanțării activităților de cercetare” în luna ianuarie 2023

Enformation vă invită la o prezentare online gratuită despre „Analiza finanțării activităților de cercetare” care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Pentru înregistrare la acest eveniment gratuit accesaţi linkul webinarului care se va desfășura pe data de:

Strategiile instituțiilor de cercetare și ale agențiilor de finanțare sunt cruciale pentru planificarea și definirea direcțiilor viitoare, prin urmare, este esențial să se urmărească finanțarea și impactul cercetării.

Participați la acest webinar pentru a afla mai multe despre analiza finanțării cercetării, inclusiv despre modul de identificare a tendințelor istorice și de aliniere a rezultatelor cercetării la planul strategic.

De asemenea, veți descoperi peisajul finanțării într-un anumit domeniu, cine finanțează experții și multe altele.

Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfărșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii asupra evenimentului, Enformation pune la dispoziție adresa de contact events@enformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.