loader image

Enformation vă invită la o prezentare online gratuită despre „Sprijinirea inițiativelor de cercetare deschisă cu date de încredere și instrumente scalabile” în luna februarie 2023

Enformation vă invită la o prezentare online gratuită despre „Sprijinirea inițiativelor de cercetare deschisă cu date de încredere și instrumente scalabile” care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

Pentru înregistrare la acest eveniment gratuit accesaţi link-ul webinarului care se va desfășura pe data de:

Știința deschisă este o schimbare de sistem, iar abordarea sa accesibilă și colaborativă ar trebui să accelereze cercetarea și descoperirea. În calitate de producător de resurse neutre din punct de vedere editorial, Web of Science este un pionier al noilor modalități de a sprijini inițiativele de știință deschisă în întreaga comunitate prin furnizarea de date și servicii.

Participați la această sesiune gratuită pentru a afla cum se poate măsura conformitatea cu mandatele de finanțare, cum se măsoară impactul relevant și cum se poate îmbunătăți eficiența și transparența cercetării.

Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfărșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

Pentru mai multe detalii asupra evenimentului, Enformation pune la dispoziție adresa de contact events@e-nformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.