loader image

Liga Studenților de la Facultatea de Automatică organizează peste weekend un maraton IT și un târg de joburi în același domeniu

Liga Studenților de la Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează în acest weekend două dintre evenimentele de profil ale asociației: sâmbătă, 27 aprilie, va avea loc IT Marathon, în timp ce duminică, 28 aprilie, este programat târgul de joburi InfoIT.

Conform organizatorilor, în 2023 au participat la probele IT Marathon peste 100 de participanți, în timp ce la târgul de joburi în IT au fost mai bine de 250 de persoane, care căutau atât oferte de practică de vară, internshipuri. cât și joburi full-time.

„Probele de la IT Marathon sunt șase la număr și anume Junior Dev, Web Development, CPU Design&Modeling, Desktop&Mobile Applications, Design UI/UX și vedeta acestui an, Capture the Flag. Se vor desfășura în data de 27 aprilie, la sediile firmelor partenere sau chiar la facultate”

au trarnsmis reprezentanții ligii studențești

Târgul InfoIT, organizat a doua zi, este la cea de-a doua ediție organizată în regim față-în-față și vor fi prezente mai multe companii din domeniu ce le vor expune participanților atât tehnologiile inovative dezvoltate, cât și oferta de locuri de muncă.

„Evenimentul sprijină studenții în aplicarea practică a cunoștințelor, oferindu-le acestora oportunități de angajare, stagii sau practică. Universitatea pregătește viitori ingineri, iar Târgul InfolT contribuie la menținerea relevanței acestora în industrie. Te așteptăm pe 28 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 16.00, la Facultatea de Automatică și Calculatoare”

au mai punctat organizatorii

Informații suplimentare despre evenimente pot fi găsite pe site-urile oficiale: Târgul InfoIT și IT Marathon 2024.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.