loader image

ProQuest oferă promoții pe durata limitată la titluri de ebooks în 2024

ProQuest oferă promoții pe durată limitată recent lansate la titluri de cărți electronice din diverse domenii și care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică (studenți, masteranzi, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari, etc.).

ProQuest oferă acces pe durată limitată pentru creșterea colecției de cărți electronice din biblioteca dumneavoastră cu cele mai recente oferte de cărți electronice.

Titlurile incluse în aceste promoții exclusive acoperă o gamă variată de subiecte și discipline, asigurându-se că fiecare cercetător poate descoperi în bibliotecă resurse valoroase pentru a-și îmbunătăți munca.

Dacă sunteți în căutarea unor titluri, de la amprente academice proeminente, edituri comerciale sau presa universitară de renume, puteți căuta prin promoțiile recent lansate de ProQuest:

  • 15% reducere la anumite titluri de sănătate publică (se încheie pe 30 iunie 2024)
  • 20% reducere la anumite titluri de cultură pop (se încheie pe 31 martie 2024)
  • 20% reducere la anumite titluri ale unor editori canadieni (se încheie pe 31 martie 2024)
  • 20% reducere la titlurile Artech House (se încheie pe 31 martie 2024)
  • 20% reducere la titlurile ABC-CLIO (parte din Bloomsbury) (se încheie pe 31 martie 2024)

Pentru a profita de aceste oferte speciale, conectați-vă la LibCentral și alți parteneri de distribuție pentru a plasa noua dumneavoastră comandă Ebook Central. Reducerile sunt automate.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre toate ofertele de cărți electronice, inclusiv despre acestea menționate mai sus, nu ezitați să vizitați pagina web cu oferte de titluri de cărți electronice sau să contactați ProQuest pentru a solicita listele de titluri.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.