loader image

Romanian Conference for Education and Research

E-nformation organizează conferința Romanian Conference for Education and Research- Extra-Conference Day – un eveniment exclusiv online pe 20 mai 2021 – care se adresează studenților, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și cercetătorilor din toate domeniile.

E-nformation vă invită cu entuziasm să vă înscrieţi la această ediție virtuală a extensiei de primăvară a conferinţei Romanian Conference for Education and Research – Extra-Conference Day pe 20 mai 2021, orele 10.00-16.00, în care se vor continua discuțiile „Despre Tine!” – despre procesul educațional și de formare profesională, cu particularitățile sale unice – în contextul unei tematici provocatoare – Eșecul în Cercetare.

Dintre subiectele care vor fi discutate la noua ediție a Extra Conferinţei și vor fi prezentate de invitați cu experiență:
– Perspectivele eșecului educației și cercetării;
– Motivația și reziliența în cercetare;
– Instrumente pentru accelerarea cercetării științifice.

Pentru înregistrare şi detalii despre acest eveniment online E-nformation, extensie a Romanian Conference for Education and Research, accesaţi pagina conferinţei.

Pentru mai multe informații, E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: events@enformation.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.