preloder

Romanian International Conference for Research and Education 27-29 octombrie 2020

E-nformation organizează între 27 – 29 octombrie conferința Acces la literatura științifică: Romanian International Conference for Education and Research, ediţia a VIII-a. Anul acesta, evenimentul este exclusiv online.

Înscrierile se fac pe pagina conferinței, iar până la evenimentul de pe 27 – 29 octombrie puteți revedea prezentările de anul trecut, accesând link-urile din agenda ediției 2019.

La eveniment participă speakeri de top care vor aborda subiecte de actualitate și de interes general, precum:
• Transdisciplinaritate în educație și cercetare
• Importanța comunităților educaționale
• Open-science
• Eșecul în cercetare
• Motivația în Educație și cercetare.

Participând online la Romanian International Conference for Research and Education, veți cunoaște profesioniștii dedicați schimbării pozitive a mediului de educație din România, de la care veți descoperi cum e cu motivația în educație, cum să aduceţi starea de bine în școli, cum se colaborează autentic într-o comunitate educațională, cum integrăm interdisciplinaritatea, transdisciplinaritatea și digitalizarea în învățare, cum să educăm bazându-ne pe compasiune, chiar și în mediul online.

Prezența la eveniment oferă participanților atât posibilitatea de a lua contact cu reprezentanții editurilor partenere ale Asociației Anelis Plus, dar și cu alte edituri de renume mondial, cu speakeri de talie internațională, de a lua cunoștință cu tendințele pe plan internațional privind documentarea știintifică, soluțiile destinate documentării multidisciplinare și de a participa la diferite seminarii susținute de către edituri pe diverse teme de actualitate.

Înregistrările pentru cea de-a opta ediţie au fost deschise şi se pot realiza pe pagina conferinţei.

Studentii beneficiaza de acces gratuit la Conferința Enformation, dacă accesează Profilul Instituțional de pe platforma Enformation și completează formularul de înregistrare.

Evenimentul este organizat împreună cu editurile academice şi companiile partenere, cu susținerea Asociaţiei Universităţilor, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România – „Anelis Plus”.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.