preloder

Studenții Universității Tehnice se pot înscrie la evenimentele organizate în cadrul „Săptămânii Porților Deschise la UBC”

Studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași au șansa de a se înscrie la manifestările ce vor avea loc în cadrul „Săptămânii Porților Deschise la UBC”, ediția a II-a, care va avea loc în perioada 13-17 mai 2019, eveniment organizat de compania IULIUS ca parte a proiectului „Iași, orașul viitorului tău”.

Reperele principale ale proiectului:

  • Perioada de desfășurare: 13 – 17 mai 2019
  • Nr. de companii participante: 23 (Veoneer, OSF Global Services, Accenture, Centric, Raiffeisen Bank, Bitdefender, TiVO, Profidata, Yonder, ESET, eMAG IT, Youngculture, Endava, Capgemini, Fortech, UniCredit Services, NTT DATA, NESS, UniCredit BANK, Optymyze, Basware, Banca Transilvania, Amazon)
  • Link de înscriere: http://bit.ly/spd-2019
  • Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/2531535063546283/
  • Temele din cadrul workshop-urilor: „Cum să mă prezint la primul interviu de angajare”, „Trucuri și sfaturi pentru primul loc de muncă”, „Procesul de recrutare”, „Pregătirea pentru un interviu”, „Oportunitățile de carieră pentru persoanele entry level”, „Cariera în IT – open talks”.

Evenimentul de deschidere va avea loc luni, 13 mai, începând cu ora 11:00, la Palas Congress Hall, Sala Rossini. În cadrul acestui eveniment se vor reuni în aceeași sală toți studenții înscriși la Săptămâna Porților Deschise la UBC, alături de reprezentanți ai companiilor. Discuția va fi interactivă, iar speakerii vor aborda teme referitoare la dezvoltarea în carieră a participanților.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.