loader image

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi se alătură studiului „Ghidul complet al căminelor studențești din România”, inițiat de imobiliare.ro și imoradar24

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a luat decizia de a se alătura proiectului „Ghidul complet al căminelor studențești din România” și de a furniza o ofertă detaliată cu privire la locurile din căminele Campusului „Tudor Vladimirescu” care poate fi consultată de către toți cei care doresc să urmeze studii superioare și să devină ingieri sau arhitecți la TUIASI.

generica

 „Ghidul complet al căminelor studențești din România” este un proiect comun al imobiliare.ro și imoradar24.ro ce va aduce într-un singur loc informații complete despre posibilitățile de cazare oferite de universitățile din țară, cât și soluții alternative.

„Anual, mii de studenți iau cu asalt site-urile de imobiliare în căutarea unei chirii ieftine. Însă fix pe aceste site-uri lipsesc informații și despre posibilitățile de cazare disponibile în cadrul universităților. Cu ajutorul «Ghidului complet al căminelor din România», viitorii studenți vor avea o informație corectă si actuală privind opțiunile de cazare incluzând ofertele universităților. În plus, este o ocazie pentru fiecare universitate în parte de a promova locuitul în campus, experiență de neegalat”, 

au transmis reprezentanții companiilor care realizează „Ghidului complet al căminelor din România”

Aceștia au mai precizat și faptul că acest ghid va fi platforma unde viitorii studenți se vor putea documenta cu exactitate privind costurile, avantajele, dezavantajele si opțiunile pe care le oferă fiecare tip de cazare și îi va ajuta în luarea deciziei potrivite. Informațiile de pe platformă vor fi actualizate anual.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.