preloder

Zilele Porților Deschise online. Experimentează virtual viața de student la Politehnica ieșeană în cadrul OpenDays@TUIASI / 23 noiembrie – 16 decembrie 2020

Te așteptăm să descoperi Universitatea Tehnică și fascinanta lume a ingineriei și arhitecturii la OpenDays@TUIASI, o reinterpretare virtuală a Zilelor Porților Deschise, în perioada 23 noiembrie – 16 decembrie 2020. Iei parte la prelegeri interactive și dezbateri susținute de profesori, Centrul de Consiliere TUIASI, studenți, Societatea Antreprenorială Studențească și profesioniști din domeniile relații internaționale și cercetare / dezvoltare / inovare.

Între 23 noiembrie – 16 decembrie, în intervalul orar 16.00 – 17.00, afli chiar de la viitorii colegi și profesori ce înseamnă să fii student la una dintre facultățile Universității Tehnice. Experimentezi virtual studenția la TUIASI și afli tips and tricks despre ce poți învăța la facultate, despre antreprenoriatul studențesc, cazare și viața din Campusul „Tudor Vladimirescu” – un oraș în inima Iașului.

Participarea este gratuită, doar te conectezi folosind link-ul de la sesiunea care te interesează. Ne poți urmări și live, pe pagina de Facebook a Universității.

  • Ce înseamnă ingineria sau arhitectura?
  • Cum îmi aleg specializarea potrivită?
  • Care sunt diferențele dintre domeniile tehnice?
  • De ce este Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași alegerea potrivită pentru mine?
  • Cum pot face din cercetare un mod de viață?
  • Cum voi cunoaște lumea ca student la Politehnica ieșeană?

Afli răspunsul la toate întrebările legate de viitorul tău în cadrul sesiunilor interactive de la OpenDays@TUIASI. Faci și un tur virtual al universității și al Campusului „Tudor Vladimirescu”. Vezi fotografii și auzi ce au de spus colegii tăi mai mari despre viața de student în Iași. Și, desigur, afli detalii de actualitate despre admiterea la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

Programul complet al evenimentului

O oră poate însemna mult sau puțin, depinde doar de tine cât de mult ești dispus să investești într-o oră care îți poate deschide drumul potrivit!

Pentru informații, asistență și suport privind participarea, ne poți contacta la opendays@tuiasi.ro.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.