loader image

100 de elevi participă la simpozionul organizat de Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului: High School Science Projects

Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează sâmbătă, 15 mai 2021, începând cu ora 09.00, a IX-a ediție a Simpozionului științific preuniversitar „High School Science Projects”. În premieră, manifestarea se va desfășura în format online, folosind platforma Google Meet.

Imagine de arhivă, de la concursurile din alți ani

La ediția din acest an și-au anunțat participarea 100 de elevi coordonați de 40 de cadre didactice de la 38 de unități de învățământ din 14 județe: Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Constanța, Galați, Iași, Maramureș, Prahova, Suceava, Vaslui, Vrancea și din București.

Cele 50 de lucrări înscrise au fost grupate de organizatori în funcție de tematica acestora în 5 secțiuni: „Apă, aer, sol”, „Chimie… practică”, „Chimie”, „Fizică și biologie” și „Caleidoscop științific”.

Informații la zi legate de programul manifestării pot obținute accesând link-ul:  http://www.ascchemis.ro/hssp.

Imagine de arhivă, de la concursurile din alți ani
TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.