loader image

Ambasadorul Israelului în România, Excelența Sa David Saranga, a vizitat Aula Magna „Carmen Sylva” și Biblioteca TUIASI

Ambasadorul Israelului în România, Excelența Sa David Saranga, a efectuat o vizită oficială la sediul din Copou al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) vineri, 21 ianuarie 2022, de la ora 18.00.

Acesta a fost întâmpinat de către o delegație a universității din care au făcut parte prof. univ. dr. ing. Iulian-Aurelian Ciocoiu, președintele Senatului TUIASI, prof. univ. dr. ing. Carmen Loghin, prorector responsabil cu activitatea de cercetare, dezvoltare și inovare, și prof. univ. dr. ing. Alina Minea, directorul Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat.

În cadrul vizitei s-a discutat despre dezvoltarea parteneriatelor dintre Politehnica ieșeană și instituțiile de învățământ superior de profil din Israel. Ambasadorul Israelului, Excelența Sa David Saranga, s-a arătat impresionat de vizita și prezentarea făcută de personalul TUIASI a Aulei Magna „Carmen Sylva” și în Biblioteca TUIASI, aflate în Corpul A, din Copou, al universității.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.