loader image

Cea de-a patra întâlnire a Consiliului Consultativ Național din România în cadrul proiectului „MyPeerMentor”

În data de 5 iunie 2019, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, ca partener (P6 – TUIasi) al proiectului european din cadrul programului Erasmus+ – Parteneriate Strategice, cu titlul „Mobile youth peer mentoring application to facilitate distance mentoring guidance for youth with disabilities” (MyPeerMentor), No. 2017-1-TR01-KA205-039752, a organizat cea de-a patra întâlnire a Consiliului Consultativ Național din România.

În cadrul evenimentului, prof. univ. dr. chim. Margareta Gabriela Ciobanu, manager de proiect al partenerului din România, a prezentat realizările proiectului din perioada martie – iunie 2019. Cea de-a cincea întâlnire transnațională a partenerilor va avea loc în Ankara, Turcia, în 10 – 11 iunie 2019.

Informaţii suplimentare privind derularea proiectului MyPeerMentor se pot obţine din pagina web a proiectului:  http://www.mypeermentor.eu

Director proiect – partener P6, Prof. Dr. Chim. Margareta Gabriela CIOBANU

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.