loader image

Cele mai frumoase mașini tunate, reunite de Liga Studenților de la Mecanică sâmbătă, la Expo Show

Liga Studenților de la Mecanică de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează prima ediție a evenimentului Expo Show, o continuare a manifestării de tradiție Expo&Burn. Cele mai frumoase mașini „tunate”, atât la interior, cât și la exterior, dar și mașini de epocă vor fi putea observate pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 22 mai 2021, în parcarea Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”.

Noi am început anul acesta să facem o expoziție de mașini după tematica de la Expo&Burn, evenimentul nostru de tradiție care a avut 11 ediții. Anul acesta facem doar componenta de mașini, de expoziție, în care tinerii pasionați de autoturisme vin cu mașinile tunate, făcute de ei, cu tobe sport, cu sistem audio special, tot ce ține de interior-exterior modificat”

a explicat Ștefănel Siminiceanu, președintele LSM Iași

Acesta spune că studenții au vrut să încheie anul universitar cu un eveniment de suflet și de tradiție a studenților Facultății de Mecanică, de care aparține liga. La manifestare sunt așteptați toți studenții sau ieșenii pasionați de mașini.

Imagini de la edițiile trecute de Expo & Burn

„Fiind vorba despre Facultatea de Mecanică, noi, ca asociație, ne axăm pe asta cel mai tare. Suntem pasionați de auto, avem două mașini pe care le-am făcut și lucrăm la ele integral. Acest eveniment a luat naștere din pasiunea pentru expoziții de mașini și bucuria de a vedea autoturisme frumoase, care merită să fie văzute de cât mai mulți oameni”

a mai spus Ștefănel Siminiceanu

„Porțile” în parcare se deschid sâmbătă de la ora 09.00, iar până la ora 18.00 un juriu va inspecta cu atenție cele peste 35 de mașini înscrise deja pentru a putea acorda mai multe distincții, după cum urmează.

Imagini de la edițiile trecute de Expo & Burn

1. Best car of the show

  • pentru mașina care deține cele mai bune și unicate îmbunătățiri și cu cel mai îngrijit aspect interior-exterior față de restul mașinilor participante.

2. Best exterior

  • pentru mașina cu cel mai frumos aspect al exteriorului.

3. Best interior

  • pentru mașina cu cel mai frumos aspect al interiorului.

4. Best wheels

  • pentru mașinile cu cel mai autentic set de jante.

5. Best trunk setup

  • se va premia cel mai creativ și frumos aspect al portbagajului.

6. Best car audio

  • pentru cea mai zgomotoasă mașină care reușește să atingă cel mai ridicat nivel de decibeli prin sistemul audio.

7. Lowest static

  • pentru mașina cu suspensie reglabilă/sport care are cea mai mică dimensiune de la bară, față de sol.

8. Lowest airride

  • pentru mașinile cu suspensie pe pernele de aer, care au cele mai mici dimensiuni de la bară până la sol.

9. Best club display

  • premiu acordat pentru clubul auto care s-a remarcat prin cele mai aspectuoase mașini, prin numărul membrilor din respectivul club care participă la eveniment, cât și prin felul în care aceștia se remarcă pozitiv.

Imagini de la edițiile trecute de Expo & Burn

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.