loader image

Două echipe TUIASI s-au calificat în incubatorul educațional de afaceri JA BizzFactory

Două echipe din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi s-au calificat în incubatorul educațional de afaceri JA BizzFactory:

  • BIONIX – studenți Corina Cristina Croitoru, Facultatea de Textile – Pielărie şi Management Industrial şi Bogdan Nacu, Facultatea de Automatică şi Calculatoare
  • GOSMART – studenți Mădălina Aftanasă şi Ilie Bȋzu, ambii de la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată şi Rareş Ravariu, Academia de Studii Economice Bucureşti.

Pentru ambele echipe profesorul coordonator este conf. univ. dr. ing. Cristiana Istrate.

La competiție au participat 320 de echipe reprezentȃnd şcoli şi universități din toată țara, din care pentru etapa următoare au fost selectate, la secțiunea studenți, printr-un riguros proces de evaluare, 27.

Competițiile JA sunt cele mai mari competiții europene de antreprenoriat, adresate tinerilor care doresc să dezvolte un concept de business – competiția JA Business Plan Challenge 2018 – și să îl testeze ulterior pe piață prin lansarea și conducerea unei afaceri pilot sau a unui start-up – competiția JA Company of the Year 2018.

Finala națională Company of the Year 2018 va avea loc pe 22 mai 2018, la București iar cea internațională Europe Enterprise Challenge 201825 – 27 iunie 2018, la Riga, Letonia.

Colaborarea dintre Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi JA România se derulează ȋn cadrul proiectului Universitatea Antreprenorială.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.