loader image

Expoziţia Iaşului în educaţie

Pentru prima dată în capitala Moldovei, ieşenii au ocazia de a găsi în acelaşi loc cea mai variată gamă de oferte educaţionale.

Oferte de studiu pentru elevi şi studenţi, cursuri specializate, tabere, burse, volume de beletristică şi cărţi educative sau tehnologii pentru educaţie, toate vor fi accesibile vizitatorilor în cadrul Expoziţiei de Oferte, Tehnologii, Servicii şi Carte Educaţională deschisă în perioada 1 – 3 iunie în Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.

Iaşi Educational Trade Show – IETS aduce în premieră unele dintre cele mai interesante opţiuni de studiu din ţară la Expoziţia specializată. Printre acestea se numără în premieră pentru Iaşi Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc. Şcoala a fost înfiinţată în anul 1924 printr-un înalt Decret Regal semnat chiar de Regele Fedinand.

De asemenea, elevii ieşeni se vor putea bucura şi de ofertele aduse de companiile de turism. „Vom fi prezenţi la Expoziţia de Oferte în Educaţie cu tabere şi excursii şcolare, tururi educaţionale, carduri ISIC, banchete în străinătate, bilete de avion sau info-tripuri la hoteluri”, explică Andreea Marc, specialistul PR al companiei Icar Tours, iar vizitatorii IETS vor putea intra în legătură şi cu reprezentanţii British Council.

Oferta va fi completată de cele cinci universităţi publice din Iaşi dar şi de colegiile şi liceele de elită din capitala Moldovei.

TUIASI Logo
Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi
TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.